Beperking van Art Demo

Werkcode: 323 986 Kopieer de werkcode

Art Demo profielfoto Dit schilderij toont een vredige plek die zelden door mensen wordt betreden, een oase van afzondering en rust die als tegenwicht dient voor de drukte van de beschaving. Het is een plaats van aankomst in stilte en vrijheid.

Een kalme watervlakte strekt zich uit over het midden van het schilderij en weerspiegelt de lucht. Deze spiegel van water verbindt het aardse en het bovennatuurlijke bestaan in een harmonieuze eenheid. De horizon aan het uiteinde van het water strekt zich in de verte uit en geeft een gevoel van oneindige afstand.

Rondom de vijver strekt zich een weide uit met bomen. De herfst heeft zijn sporen achtergelaten, de bomen werpen gouden bladeren af die op de weide liggen. De mist hult de scène in een lichte ondoorzichtigheid die de plek een mysterieuze uitstraling geeft.

Afzonderlijke takken steken uit de bomen en reiken bijna tot het wateroppervlak, alsof ze een zacht contact maken tussen aarde en water. Een lichtstraal dringt door de mist en verlicht een deel van de weide en de vijver. Deze lichtstraal creëert een speciale sfeer en leidt de blik van de kijker naar het midden van het tafereel.

Over het geheel genomen brengt dit schilderij een diep gevoel van rust en contemplatie over. Het nodigt de kijker uit om zich onder te dompelen in de stilte en schoonheid van de natuur en even afstand te nemen van de drukte van alledag. Het is een herinnering aan het belang van het waarderen van dergelijke vredige retraites in de natuur en het contact met de natuurlijke wereld. Het is een uitnodiging om de helende en vernieuwende kracht van de natuur te ervaren en ermee in harmonie te komen.

Dit werk wordt aangeboden door Art Demo

Je muren krijgen de waardige waarde door het unieke karakter van deze creatieve kunstwerken - of het nu de moeite waard is.
De onderscheidende stijl van de creatieve kunstenaar kan eeuwige impulsen voor u en uw gasten zijn.
Zelfs schijnbaar hyper-realistische motieven zijn zonder sjablonen uit deze kunstenaar ontstaan. Sternhagel gewoon.

Meer weten over Art Demo?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Albert Hoek
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    eric
    Nederland
    5 / 5

    totaal ongecompliceerd
    Wat een genot. Onze spontane ingeving om een foto van een zeer gekoesterd plekje ,als behang, aan de muur te brengen resulteerde in een geslaagde actie. Goed aanbod van foto's, exacte maatbepaling, makkelijke website en eenvoudig bestel/koopproces. Duidelijke communicatie, snelle levering. Wat heb je meer nodig? Van a tot z een prettig gevoel. Ook toen we meer konden ervaren over de fotograaf van de bewuste foto. We zijn er allemaal blij om. TOP !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Mark
    Nederland
    5 / 5

    Helemaal goed!
    Mooie kwaliteit print qua kleuren. Heel mooi ingelijst in plexiglas... ik ben helemaal blij.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    jeffrey
    Nederland
    5 / 5

    goei service snel in huis helemaal top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
    Sandra
    Nederland
    3 / 5

    Ben heel tevreden met mijn foto.Is een echte blikvanger.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2013
    Annemieke
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Prima service, snelle levering, duidelijke mail over proces. In een woord prachtig. We gaan genieten van ons mooie canvasdoek aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    Fam. Jansen
    Nederland
    4.5 / 5

    Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    L.
    Nederland
    5 / 5

    Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
    Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Noel
    Nederland
    4.5 / 5

    mooi aanbod en materiaalkeuzen goede info over besteltraject en netjes en snel geleverd

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    Floor
    Nederland
    4 / 5

    Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
    We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Gert
    Nederland
    5 / 5

    Mijn muur is tot leven gekomen
    Ik ben ademloos

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    Jules
    Nederland
    5 / 5

    Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
    Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022

Plus- en minpunten

  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Stevig fotopapier
  • Met diverse lijsten en passe-partout verkrijgbaar
  • Niet groter verkrijgbaar dan 120x80 (kies voor ArtFrame of canvas met baklijst)
  • Spiegelt met direct (kunst)licht

Omlijst je fotoprint bij Werk aan de Muur

We lijsten het werk voor je in in een aluminium of houten lijst. De houten lijsten zijn beschikbaar in 4 kleuren: zwart, donkerbruin, wit en naturel.

Kies voor een passe-partout en maak het ingelijste werk helemaal af. Een passe-partout legt de focus meer op het gekozen werk. Het passe-partout is in wit (room- of spierwit) en zwart te krijgen. De binnenranden van het passe-partout worden schuin gesneden, om een diepte-effect te creëren.

Meer weten?

Meer over Ingelijst en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Beperking van Art Demo als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
401,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden