Verlaat mij niet van Karen Nadine

Werkcode: 287 184 Kopieer de werkcode

Karen Nadine profielfoto Eén van de meest indrukwekkende beelden die ik heb gezien op begraafplaatsen. De details van dit beeld zijn ongelooflijk, de beeldhouwer Georges Morren heeft zoveel vast weten te leggen in de houding van de wenende vrouw die het graf van haar geliefde nimmer zal verlaten.

Dit werk wordt aangeboden door Karen Nadine

Jaren geleden raakte ik betoverd door de bijzondere sfeer op begraafplaatsen. Voor sommigen ongrijpbaar wellicht maar er sluimert iets krachtigs in deze wereld waar leven en dood elkaar treffen. Door de jaren heen heb ik talloze begraafplaatsen in Nederland, en soms daarbuiten, bezocht. Deze zijn als collectie op mijn website https://www.begraafplaatsfotografie te vinden.Een aantal jaar geleden kwam ik in aanraking met het bewerken van foto's en creëren van digitale kunst. (te zien op https://www.karennadine.com)Er openden zich nieuwe deuren en ik ontdekte mij onbekende dimensies. Er is nog niet zozeer één stijl die mij kenmerkt alhoewel ik al wel een grote voorliefde ontwikkeld heb voor fantasie, surrealistisch, mysterieus en meer donkere kunst. Sinds 2006 ben ik actiever bezig gegaan met fotografie en in 2014 ben ik me gaan verdiepen in het creëren van digitale kunst en foto manipulatie. Op mijn profiel hier tref je zowel een collectie door mij gemaakte foto's als gemanipuleerde kunstwerken aan, die allemaal gerelateerd zijn aan het onderwerp afscheid, rouw, verdriet, dood, hoop en leven.

Meer weten over Karen Nadine?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Aline Dassel
Nederland
5 / 5

Supergroot werk besteld (2,85 m) in HD Metal. Resultaat was zelfs boven verwachting. Supermooi. Prima geleverd, goed beschermd met blauwe folie. Prima ophangsysteem waardoor het ahw zwevend wordt. Echt heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Joyce
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Makkelijk om te bestellen. De werk aan de muur-app werkt super handig. Het akoestisch paneel werkt echt! Het product ziet er strak en mooi uit en is makkelijk te monteren. Helemaal blij met onze werk aan de muur. En er volgen er nog zeker!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Jeannette
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over het bedrijf. Is 2x dat ik kunst besteld heb bij hun. Ze geven duidelijk advies over de mogelijkheden die zij kunnen leveren. Alles word goed en stevig verpakt, voordat het opgestuurd wordt Telefonisch staan ze je netjes en deskundig te woord.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Charlotte
Nederland
5 / 5

Super service en product
Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Ed Brienen
Nederland
4.5 / 5

In een woord echt geweldig.
De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
joke voortman
Nederland
5 / 5

Super snelle service, komen hun afspraken na. We zijn er heel blij mee. Joke Rijssen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2021
Sander
Nederland
4.5 / 5

Snelle levering en goede kwaliteit
Het werk werd snel geleverd en was eenvoudig zelf in elkaar te zetten en op te hangen. De kwaliteit is top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Bob
Nederland
5 / 5

Top kunst en service
Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
Helmy Luijten
Nederland
5 / 5

Veel keus, mooi materiaal, een aanrader!!!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
René
Nederland
5 / 5

Tevreden
Prima werk, canvas poster laten printen op ongeveer 160 x 110cm Afdruk is meer dan geslaagd, haarscherp en goed verpakt. Ondanks de coronacrisis toch nog redelijk snel in huis. (paar weken).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Wederom geweldig Werk aan de Muur!
Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Secretariaat It Deelshus
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Verlaat mij niet van Karen Nadine op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
201,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden