Verlangen naar zonlicht

Verlangen naar zonlicht van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 152650

Verlangen naar zonlicht van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!
Verlangen naar zonlicht van Arja Schrijver Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Eindelijk...warme zonnestralen! Een heerlijk begin van de dag voor dit bloesem-bloemetje.

Deze foto is één van de eerste foto's waarin ik naast Lightroom het bewerkingsprogramma Perfect Effects ben gaan gebruiken. Het is erg leuk om daar de verschillende effecten in uit te proberen. Tegelijkertijd is het een uitdaging om dat met beleid te blijven doen en je niet mee te laten slepen in alle mogelijkheden. Ik probeer daarom altijd om me te houden aan het motto 'less is more'.

En dat gezegd hebbende, is deze foto voor mij eigenlijk al op het randje vanwege de redelijk 'zware' kleuren. Maar omdat de witte bloem zo mooi contrasteert tegen de gekleurde achtergrond, heb ik er toch voor gekozen om de foto op te nemen in mijn collectie.

Over Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoWelkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken