Verlaten Archief Kamer.

van Roman Robroek

- Werkcode: 279 303

Roman Robroek over Verlaten Archief Kamer.

Dit is een foto van een archief kamer op de bovenste verdieping van een groot en verlaten ziekenhuis. De kamer heeft hevig in brand gestaan en de resten zijn te zien in deze foto. Het ziekenhuis is een van de mooiste verlaten locaties die ik bezocht en gefotografeerd heb.
Verlaten Archief Kamer. vind je in de categorieën Architectuur, As (verbranding), Data Records, Document, Fotografie, Patiënt, Sinaasappel, Stilleven, Verlaten plekken en Ziekenhuis.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Archief Kamer. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Archief Kamer. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Archief Kamer. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 279 303
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden