Verlaten Bedden in Kamer.

van Roman Robroek

- Werkcode: 374 432

Roman Robroek over Verlaten Bedden in Kamer.

Het gebouw waarin ik deze foto heb gemaakt, heeft maar ongeveer 20 jaar een doel gehad. Het was een zomerkamp voor kinderen, en dit zag eruit als een medisch deel van het gebouw. Er waren verschillende gebouwen op het terrein. Alle verlaten en gebouwd rond de jaren 70. Honderden mensen verbleven hier tot het einde van de 20e eeuw toen het allemaal werd gesloten. Sindsdien is het verlaten en vervallen zwaar. De stad probeert het te verkopen.
Verlaten Bedden in Kamer. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Geneesmiddel, Matras, Slaapkamer, Urban / Street, Verf en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Bedden in Kamer. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Bedden in Kamer. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Bedden in Kamer. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 374 432
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden