Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 17 uur geldig!

Verlaten Blauwe Trap.

van Roman Robroek

- Werkcode: 537 654

Roman Robroek over Verlaten Blauwe Trap.

Dit is een foto van de prachtige trap in een verlaten sanatorium. Het sanatorium wordt op dit moment volledig gestript. De werkzaamheden om dit gebouw in een hotel te veranderen, zijn onlangs van start gegaan. Het aanstaande hotel heeft 160 kamers en is gelegen in een gebied dat beroemd is om zijn minerale bronnen met radoncarbonaat, waarvan de natuurlijke temperatuur van 33-35 ° C ervoor zorgt dat het water kan worden gebruikt zonder voorafgaande verwarming. Het gebied was vooral populair in het Sovjettijdperk en trok ongeveer 125.000 bezoekers per jaar. Stalin bezocht hier regelmatig een badhuis.

Sinds de jaren 90 zijn veel van deze verlaten sanatoria in het gebied gewijd aan huisvesting van vluchtelingen als gevolg van het conflict in Abchazië.
Verlaten Blauwe Trap. vind je in de categorieën Architectuur, Blauw, Fotografie, Georgië, Sanatorium, Touch of Blue, Trappen, Trappenhuis, Verlaten plekken en Zuil (bouwkunde).
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Blauwe Trap. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Blauwe Trap. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Blauwe Trap. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 537 654

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-94,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.