Verlaten Blauwe Trap.

Verlaten Blauwe Trap. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Blauwe Trap. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 537654
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een foto van de prachtige trap in een verlaten sanatorium. Het sanatorium wordt op dit moment volledig gestript. De werkzaamheden om dit gebouw in een hotel te veranderen, zijn onlangs van start gegaan. Het aanstaande hotel heeft 160 kamers en is gelegen in een gebied dat beroemd is om zijn minerale bronnen met radoncarbonaat, waarvan de natuurlijke temperatuur van 33-35 ° C ervoor zorgt dat het water kan worden gebruikt zonder voorafgaande verwarming. Het gebied was vooral populair in het Sovjettijdperk en trok ongeveer 125.000 bezoekers per jaar. Stalin bezocht hier regelmatig een badhuis.

Sinds de jaren 90 zijn veel van deze verlaten sanatoria in het gebied gewijd aan huisvesting van vluchtelingen als gevolg van het conflict in Abchazië.

Over Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een 33-jarige urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken