Verlaten Controlekamer van Duga-3 Radar.

van Roman Robroek

- Werkcode: 337 568

Roman Robroek over Verlaten Controlekamer van Duga-3 Radar.

Dit is een foto die ik genomen heb in een van de controle kamers van het Duga-3 radar systeem. Dit systeem werd in de jaren 70 en 80 gebruikt voor het ontdekken van raketten in het luchtruim. Het systeem werd ook wel 'the Russian Woodpecker' genoemd, vanwege het tikgeluid op 10Hz dat het produceerde.
Verlaten Controlekamer van Duga-3 Radar. vind je in de categorieën Architectuur, Astronomie, sterren en de ruimte, Controle, Fotografie, Industrie, Oekraïne, Radar, Ramp, Ruimte (toegankelijk deel van een gebouw), Tsjernobyl, Verlaten plekken en duga.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Controlekamer van Duga-3 Radar. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Controlekamer van Duga-3 Radar. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Controlekamer van Duga-3 Radar. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 337 568
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden