Verlaten Disco.

van Roman Robroek

- Werkcode: 293 222

Roman Robroek over Verlaten Disco.

Deze foto is genomen in een groot verlaten gebouw met een prachtige tuin. Het was vroeger een discotheek / danscomplex en is al een paar jaar verlaten. Dit was onderdeel van een van de danszalen, die een van de enige interessante kamers overgebleven waren om te fotograferen was.
Verlaten Disco. vind je in de categorieën Architectuur, Bankstel, Dans, Disco (muziekgenre), Discotheek, Fotografie, Kandelaar (voorwerp), Lamp, Stilleven, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Disco. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Disco. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Disco. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 293 222
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden