Verlaten Fabriek.

Verlaten Fabriek. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 290397

Verlaten Fabriek. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
93 gratis verzending!
Verlaten Fabriek. van Roman Robroek

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit is een foto die ik in een verlaten fabriek in Oekraïne heb genomen. De kamer waar ik in stond, had uitzicht op de binnenplaats waar de benodigdheden binnengebracht werden. We reden langs dit gebouw terwijl we het westen van het land verkennen, op zoek naar verlaten gebouwen of andere scènes om vast te leggen. Het voelde ons alsof we terug waren in de tijd. De dorpen, auto's en gebouwen die we zagen zagen er geweldig en fotogenisch uit. Ze waren ook heel kleurrijk.

We hadden veel tijd waardoor we elke duim van deze accommodatie ontdekten. Terwijl ik gewoonlijk hier niet zou hebben gestopt, omdat ik wist dat het zo gestreept was, nam ik wat schoten waar ik heel blij mee ben. Anders dan gebruikelijk. Hoop dat je het leuk vindt.

Over Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een 31 jarige fotograaf uit het mooie zuiden van Nederland. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plekken.

Alle werken