Verlaten Fabriek.

Verlaten Fabriek. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Fabriek. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 290397
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
89 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een foto die ik in een verlaten fabriek in Oekraïne heb genomen. De kamer waar ik in stond, had uitzicht op de binnenplaats waar de benodigdheden binnengebracht werden. We reden langs dit gebouw terwijl we het westen van het land verkennen, op zoek naar verlaten gebouwen of andere scènes om vast te leggen. Het voelde ons alsof we terug waren in de tijd. De dorpen, auto's en gebouwen die we zagen zagen er geweldig en fotogenisch uit. Ze waren ook heel kleurrijk.

We hadden veel tijd waardoor we elke duim van deze accommodatie ontdekten. Terwijl ik gewoonlijk hier niet zou hebben gestopt, omdat ik wist dat het zo gestreept was, nam ik wat schoten waar ik heel blij mee ben. Anders dan gebruikelijk. Hoop dat je het leuk vindt.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken