Verlaten Fabriek in Verval.

van Roman Robroek

- Werkcode: 385 097

Roman Robroek over Verlaten Fabriek in Verval.

Ik vond deze prachtige scène in een groot en verlaten industrieel complex. Er waren enorme lege kamers en zalen, kleurloos en nauwelijks interessant. Toen was er een kleine kamer, verborgen op de hoek van een lange gang. Mooie kleuren en een interessant object in het midden.
Verlaten Fabriek in Verval. vind je in de categorieën Apparaat, Architectuur, Bedieningspaneel, Fabriek, Fotografie, Industrie, Pijp, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Fabriek in Verval. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Fabriek in Verval. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Fabriek in Verval. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 385 097
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden