Verlaten Gang in Verval.

Verlaten Gang in Verval. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Gang in Verval.

van Roman Robroek

Verlaten Gang in Verval. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438482
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is het buitenste deel van een prachtig vervallen gebouw. In het begin van de 20e eeuw, nadat chemische analyse had plaatsgevonden en het unieke karakter van het water had onthuld, werd deze stad officieel tot medisch kuuroord uitgeroepen. De bouw van het resort begon ongeveer 5 jaar later. In de jaren 50 van de 20e eeuw was de stad een belangrijk kuuroord in de Sovjettijd. Op verschillende tijden waren er 9 badhuizen en 19 sanatoria gebouwd. Badhuis #6, dat tegenwoordig het grootste nog functionerende thermale bad is, werd in de jaren vijftig exclusief gebouwd voor Joseph Stalin. In 2015 is een nieuw medisch kuuroord opgericht, dat contrasteert met veel gebouwen die in de rest van de stad zwaar vervallen zijn.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken

Klantfoto's: Verlaten Gang in Verval. van Roman Robroek

Klantfoto: Verlaten Gang in Verval. van Roman Robroek, op canvas
Klantfoto: Verlaten Gang in Verval. van Roman Robroek, op canvas