Verlaten Gang in Verval.

Verlaten Gang in Verval. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 438482

Verlaten Gang in Verval. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
93 gratis verzending!
Verlaten Gang in Verval. van Roman Robroek

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit is het buitenste deel van een prachtig vervallen gebouw. In het begin van de 20e eeuw, nadat chemische analyse had plaatsgevonden en het unieke karakter van het water had onthuld, werd deze stad officieel tot medisch kuuroord uitgeroepen. De bouw van het resort begon ongeveer 5 jaar later. In de jaren 50 van de 20e eeuw was de stad een belangrijk kuuroord in de Sovjettijd. Op verschillende tijden waren er 9 badhuizen en 19 sanatoria gebouwd. Badhuis #6, dat tegenwoordig het grootste nog functionerende thermale bad is, werd in de jaren vijftig exclusief gebouwd voor Joseph Stalin. In 2015 is een nieuw medisch kuuroord opgericht, dat contrasteert met veel gebouwen die in de rest van de stad zwaar vervallen zijn.

Over Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een 31 jarige fotograaf uit het mooie zuiden van Nederland. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plekken.

Alle werken