Verlaten Gashouder.

van Roman Robroek

- Werkcode: 292 012

Roman Robroek over Verlaten Gashouder.

Dit is een foto van een verlaten gashouder die ik drie jaar geleden gefotografeerd heb. Een gashouder wordt in principe gebruikt om tijdelijk gas op te slaan die is gewonnen uit steenkool of een fabriek en gebruikt voor industriële of particuliere doeleinden. In de eerste helft van de 20ste eeuw was dit een zeer gebruikelijk type gebouw. De meeste gashouders zijn sindsdien gesloopt door de introductie van aardgas.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Gashouder. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Gashouder. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Gashouder. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 292 012
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden