Verlaten Hal in Villa.

van Roman Robroek

- Werkcode: 327 295

Roman Robroek over Verlaten Hal in Villa.

Dit is een foto die ik genomen heb in een prachtige verlaten villa die ik een paar jaar geleden bezocht heb. Het basisgedeelte van de villa is gebouwd in de 19e eeuw en de villa in het huidige 'ontwerp' is door de jaren heen in verschillende fasen voltooid. De elegante kamers, muren met fresco's, stucwerk en decoraties zijn gewoonweg fantastisch en ik kan niet wachten om u de rest van deze adembenemende plek te laten zien. Dit is de gang op de 1e verdieping.
Verlaten Hal in Villa. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Gang (bouw), Huis (woning), Stucwerk, Urban / Street, Verlaten plekken en Villa (bouwkunde).
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Hal in Villa. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten Hal in Villa. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Hal in Villa. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 327 295
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden