Verlaten Hotel in Tsjechië.

van Roman Robroek

- Werkcode: 183 859

Roman Robroek over Verlaten Hotel in Tsjechië.

Een prachtig verlaten hotel in Tsjechië, gebouwd in het begin van de 20e eeuw en inmiddels ruim 20 jaar verlaten. Tijdens mijn bezoek zag ik tekenen van herstelwerkzaamheden van het inmiddels erg vervallen gebouw.
Verlaten Hotel in Tsjechië. vind je in de categorieën Architectuur, Binnen, Engeland, Europa, Fotografie, Gang (bouw), Hotel, Interieur (terminologie), Koning (titel), Landen & Reizen, Ruimte (toegankelijk deel van een gebouw), Tsjechië, Verlaten plekken, lichtinval en pilaren.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Hotel in Tsjechië. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Hotel in Tsjechië. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Hotel in Tsjechië. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 183 859
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden