Verlaten Hotel in Verval.

van Roman Robroek

- Werkcode: 141 646

Roman Robroek over Verlaten Hotel in Verval.

Voormalig hotel wacht op renovatie. Het is gelegen in een land waar ik nog nooit eerder was geweest en ik wist dat de meeste plaatsen hier werden bewaakt door beveiligingsbedrijven. Dat maakte het extra spannend om te bezoeken. Gelukkig kwam ik niet in de problemen en kon ik elke kamer controleren. Ik hield echt van de bouwstijl van deze plek.
Verlaten Hotel in Verval. vind je in de categorieën Fotografie, Hotel, Slaapkamer, Stilleven, Tsjechië, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Hotel in Verval. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Hotel in Verval. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Hotel in Verval. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 141 646
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden