Verlaten Kamer met Boeken.

van Roman Robroek

- Werkcode: 363 631

Roman Robroek over Verlaten Kamer met Boeken.

Dit is een foto genomen in een kamer vol met boeken in een verlaten huis. Het huis was van een dokter die bijna naast deze kamer zijn praktijk had. Het is al een tijdje verlaten en ik ben hier twee keer geweest. Behalve een heleboel dingen die op magische wijze naar een andere plek zijn verhuisd, is er niets echt veranderd. Het verval is best aardig.
Verlaten Kamer met Boeken. vind je in de categorieën Antiek, Architectuur, Fotografie, Geschiedenis, Lezen en Boeken, Ruimte (toegankelijk deel van een gebouw), Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Kamer met Boeken. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Kamer met Boeken. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Kamer met Boeken. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 363 631
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden