Verlaten Kapel in Verval.

Verlaten Kapel in Verval. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Kapel in Verval.

van Roman Robroek

Verlaten Kapel in Verval. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 306225
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Ik heb deze foto al twee jaar geleden in een verlaten kapel genomen. De kapel ligt vrij dicht bij waar ik woon en ik heb altijd mijn bezoek uitgesteld omdat ik dacht dat ik er altijd kon komen. Zodra ik zag dat ze de stoelen van de kapel hadden verwijderd, wist ik dat ik te laat was. Jammer!

Deze kapel is gebouwd in het begin van de 20ste eeuw. Ongeveer honderd jaar later werd het verlaten en door een brand in het omliggende complex, en een gevecht tussen de eigenaars en de verzekering, kreeg het nooit een nieuw doel.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken