Verlaten Kapel in Verval.

van Roman Robroek

- Werkcode: 306 225

Roman Robroek over Verlaten Kapel in Verval.

Ik heb deze foto al twee jaar geleden in een verlaten kapel genomen. De kapel ligt vrij dicht bij waar ik woon en ik heb altijd mijn bezoek uitgesteld omdat ik dacht dat ik er altijd kon komen. Zodra ik zag dat ze de stoelen van de kapel hadden verwijderd, wist ik dat ik te laat was. Jammer!

Deze kapel is gebouwd in het begin van de 20ste eeuw. Ongeveer honderd jaar later werd het verlaten en door een brand in het omliggende complex, en een gevecht tussen de eigenaars en de verzekering, kreeg het nooit een nieuw doel.
Verlaten Kapel in Verval. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Glas in lood, Kerken, Religie, Religieuze architectuur, Stilleven, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Kapel in Verval. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Kapel in Verval. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Kapel in Verval. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 306 225
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
147,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden