Verlaten Kapel in Verval.

Verlaten Kapel in Verval. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Kapel in Verval.

van Roman Robroek

Verlaten Kapel in Verval. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 375643
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een kapel in een gebouw dat is geopend in het begin van de 20e eeuw. De plaats werd gebouwd voor kinderen die preventieve zorg nodig hadden voor longziekten. Het gebouw ligt op een heuvel van ongeveer 600 meter hoog en is omgeven door gezonde lucht. Het is nu tientallen jaren verlaten en is zwaar aan het vergaan. Dit is een van die plaatsen waar ik het heel leuk had om het te verkennen. Het verval was geweldig en er was veel meer te zien dan ik had verwacht.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken