Verlaten Kapel in Verval.

van Roman Robroek

- Werkcode: 375 643

Roman Robroek over Verlaten Kapel in Verval.

Dit is een kapel in een gebouw dat is geopend in het begin van de 20e eeuw. De plaats werd gebouwd voor kinderen die preventieve zorg nodig hadden voor longziekten. Het gebouw ligt op een heuvel van ongeveer 600 meter hoog en is omgeven door gezonde lucht. Het is nu tientallen jaren verlaten en is zwaar aan het vergaan. Dit is een van die plaatsen waar ik het heel leuk had om het te verkennen. Het verval was geweldig en er was veel meer te zien dan ik had verwacht.
Verlaten Kapel in Verval. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Italië, Religie, Religieuze architectuur, Urban / Street, Verlaten plekken en Ziekenhuis.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Kapel in Verval. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten Kapel in Verval. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Kapel in Verval. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 375 643
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden