Verlaten Kerk Overgenomen door Planten.

van Roman Robroek

- Werkcode: 365 617

Roman Robroek over Verlaten Kerk Overgenomen door Planten.

Dit is een foto van een kerk die is gebouwd in de 19e eeuw. De zijaltaren stammen uit de 16e eeuw. De kerk is meer dan 40 jaar verlaten. Vanwege de weersomstandigheden en het zware verval is het dak enkele jaren geleden volledig ingestort. Naast de kerk staat een klokkentoren uit de vroege 20e eeuw die nog steeds actief is.

Burgers zijn bang dat het gebouw elk moment kan instorten. Het gebouw is hun hart zeer dierbaar. Helaas beschikt de parochie niet over de middelen of middelen om het gebouw te beveiligen en te beschermen tegen het uitwissen van de geschiedenis.
Verlaten Kerk Overgenomen door Planten. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Italië, Kerken, Planten, Religie, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Kerk Overgenomen door Planten. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Kerk Overgenomen door Planten. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Kerk Overgenomen door Planten. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 365 617
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden