Verlaten Kerk Overgenomen door Planten.

Verlaten Kerk Overgenomen door Planten. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Kerk Overgenomen door Planten. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 365617
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
89 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een foto van een kerk die is gebouwd in de 19e eeuw. De zijaltaren stammen uit de 16e eeuw. De kerk is meer dan 40 jaar verlaten. Vanwege de weersomstandigheden en het zware verval is het dak enkele jaren geleden volledig ingestort. Naast de kerk staat een klokkentoren uit de vroege 20e eeuw die nog steeds actief is.

Burgers zijn bang dat het gebouw elk moment kan instorten. Het gebouw is hun hart zeer dierbaar. Helaas beschikt de parochie niet over de middelen of middelen om het gebouw te beveiligen en te beschermen tegen het uitwissen van de geschiedenis.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken