Verlaten Kerk in Italië.

van Roman Robroek

- Werkcode: 299 115

Roman Robroek over Verlaten Kerk in Italië.

Dit is een foto van een verlaten kerk die ik afgelopen jaar fotografeerde. De kerk was op dat moment in renovatie. Ik heb deze foto genomen terwijl ik in de hoofdingang tegenover het altaar stond. Meestal zou ik de graffiti verwijderen in de nabewerking, maar op een of andere manier vond ik het nu juist wel passen.
Verlaten Kerk in Italië. vind je in de categorieën Architectuur, Beton, Fotografie, Kerken, Lucht, Religie, Stilleven, Urban / Street, Verlaten plekken en Zuil (bouwkunde).
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Kerk in Italië. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Kerk in Italië. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Kerk in Italië. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 299 115
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden