Verlaten Kerk in Polen.

Verlaten Kerk in Polen. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Kerk in Polen.

van Roman Robroek

Verlaten Kerk in Polen. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 291425
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een foto van een verlaten kerk die in de 14e eeuw is opgericht. Het hoofdaltaar, waar ik sta bij het nemen van deze schot, is uit de 17e eeuw. Enkele van de standbeelden hier zijn uit de 16e en 17e eeuw. Na de helft om de 20ste eeuw verlaten, verzorgt de gemeente het gebouw. Ze hebben het van inbraak beveiligd en op dak gerepareerd om verdere binnenschade te voorkomen.

Ongeveer 5 jaar geleden had ik mijn eerste bezoek aan deze prachtige plek en vorig jaar keerde ik terug. Bijna niets veranderd.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken