Verlaten Kerk in Polen.

van Roman Robroek

- Werkcode: 291 425

Roman Robroek over Verlaten Kerk in Polen.

Dit is een foto van een verlaten kerk die in de 14e eeuw is opgericht. Het hoofdaltaar, waar ik sta bij het nemen van deze schot, is uit de 17e eeuw. Enkele van de standbeelden hier zijn uit de 16e en 17e eeuw. Na de helft om de 20ste eeuw verlaten, verzorgt de gemeente het gebouw. Ze hebben het van inbraak beveiligd en op dak gerepareerd om verdere binnenschade te voorkomen.

Ongeveer 5 jaar geleden had ik mijn eerste bezoek aan deze prachtige plek en vorig jaar keerde ik terug. Bijna niets veranderd.
Verlaten Kerk in Polen. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Kerkbank, Kerken, Kerkorgel, Polen, Religie, Stilleven, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Kerk in Polen. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten Kerk in Polen. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Kerk in Polen. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 291 425
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden