Verlaten Kerk in Verval.

van Roman Robroek

- Werkcode: 285 430

Roman Robroek over Verlaten Kerk in Verval.

Ik heb deze foto afgelopen jaar in een verlaten kerk in Italië genomen. De eerste keer dat ik in Italië was, ongeveer 4 of 5 jaar geleden, herinner ik me het rijden langs dit gebouw en ik kijk naar de buitenkant. Ik dacht dat ik er niet in kon komen en mijn reis voortzette. Toen ik hier vorig jaar stopte, was ik na het zien van foto's van binnen, verbaasd om het al jaren eerder te herkennen.

Als u meer foto's wilt zien van verlaten kerken, kijk uit mijn blog:
https://romanrobroek.nl/photographed-abandoned-houses-god/
Verlaten Kerk in Verval. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Hal, Italië, Kerken, Religie, Religieuze architectuur, Stilleven, Verlaten plekken en Zuil (bouwkunde).
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Waarom je kiest voor Verlaten Kerk in Verval. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Kerk in Verval. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Kerk in Verval. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 285 430
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden