Verlaten Kerk in Verval.

van Roman Robroek

- Werkcode: 303 174

Roman Robroek over Verlaten Kerk in Verval.

Dit is een foto van een verlaten kerk die ik geschoten heb in Italië. De kerk maakt deel uit van een leegstaand klooster dat gebouwd is in de 17e eeuw en ongeveer 200 jaar later werd gesloten. Het is ruim tientallen jaren volledig verlaten.
Verlaten Kerk in Verval. vind je in de categorieën Architectuur, Buste (kunst), Fotografie, Kerken, Klooster (gebouw), Religie, Stilleven, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Kerk in Verval. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Kerk in Verval. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Kerk in Verval. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 303 174
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden