Verlaten Kerk in Verval.

van Roman Robroek

- Werkcode: 347 630

Roman Robroek over Verlaten Kerk in Verval.

Deze foto is genomen in een verlaten kerk met een zeer hoge historische waarde. Het meest interessante deel van deze kerk moet de tekening op het plafond zijn, die volledig zichtbaar is op deze foto. De kerk is gebouwd in de 17e eeuw. In de 18e en 19e eeuw hebben verschillende renovaties plaatsgevonden. De kerk is al bijna 50 jaar verlaten en het interieur is nog steeds in een goede vorm. De buitenkant is echter in zwaar verval.
Verlaten Kerk in Verval. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Interieur (terminologie), Kerkbank, Kerken, Religie, Religieuze architectuur, Tekeningen en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Kerk in Verval. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten Kerk in Verval. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Kerk in Verval. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347 630
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden