Verlaten Kerk in Verval.

Verlaten Kerk in Verval. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Kerk in Verval.

van Roman Robroek

Verlaten Kerk in Verval. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 628636
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Dit is een foto van een prachtige verlaten kerk die in het begin van de 20e eeuw werd ingewijd. Momenteel zijn de kerk en de rest van het complex in particuliere handen. Er wordt gewerkt aan een project om van het gebied een appartementencomplex te maken met bijna 250 appartementen. Deze plannen zorgen voor spanningen in het gebied. Een ander potentieel project zou de gebouwen (inclusief een 17e-eeuwse villa) op het terrein indien mogelijk willen restaureren en een openbare bibliotheek willen creëren. Ook monumentale en waardevolle bomen in het omliggende park zouden worden gered. Tot dusver is de exacte toekomst nog onbekend.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken