Verlaten Kerk met Spoken.

Verlaten Kerk met Spoken. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Kerk met Spoken.

van Roman Robroek

Verlaten Kerk met Spoken. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 286576
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is genomen in een kerk die is gevestigd in een kleine stad in Tsjechië en is gebouwd in de 14e eeuw. Sinds de jaren 1960 is de kerk al een paar maanden geleden verlaten. Toen het plafond ineenstortte tijdens een begrafenisdienst, werden de inwoners bang en stapte het gebouw op. Sindsdien zijn de diensten buiten gehouden. De spookachtige figuren binnen zijn eigenlijk van een kunstproject (gemaakt door studenten) en vertegenwoordigen de geesten van Sudeten-Duitsers die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van de stad. De geesten werden geplaatst in de hoop om toeristen te trekken, zodat ze geld zouden kunnen opwekken voor renovatiewerkzaamheden (dus dit bezoek was met toestemming). Renovatie is in volle gang.

Lees meer over deze kerk op mijn website:
https://romanrobroek.nl/scary-abandoned-church-ghostly-figures/

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken