Verlaten Kerk met Spoken.

van Roman Robroek

- Werkcode: 286 576

Roman Robroek over Verlaten Kerk met Spoken.

Deze foto is genomen in een kerk die is gevestigd in een kleine stad in Tsjechië en is gebouwd in de 14e eeuw. Sinds de jaren 1960 is de kerk al een paar maanden geleden verlaten. Toen het plafond ineenstortte tijdens een begrafenisdienst, werden de inwoners bang en stapte het gebouw op. Sindsdien zijn de diensten buiten gehouden. De spookachtige figuren binnen zijn eigenlijk van een kunstproject (gemaakt door studenten) en vertegenwoordigen de geesten van Sudeten-Duitsers die een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van de stad. De geesten werden geplaatst in de hoop om toeristen te trekken, zodat ze geld zouden kunnen opwekken voor renovatiewerkzaamheden (dus dit bezoek was met toestemming). Renovatie is in volle gang.

Lees meer over deze kerk op mijn website:
https://romanrobroek.nl/scary-abandoned-church-ghostly-figures/
Verlaten Kerk met Spoken. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Kerken, Personage, Stilleven, Tsjechië en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Kerk met Spoken. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Kerk met Spoken. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Kerk met Spoken. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 286 576
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden