Verlaten Klaslokaal.

van Roman Robroek

- Werkcode: 348 722

Roman Robroek over Verlaten Klaslokaal.

Dit is een foto van een verlaten klaslokaal in een ontzettend groot gebouw, net op de grens tussen Italië en Zwitserland. De omgeving is erg 'groen' en 'gezond'. Het is al ruim 50 jaar verlaten en men werkt er hard aan om het weer nieuw leven in te blazen.
Verlaten Klaslokaal. vind je in de categorieën Architectuur, Back to school, Bureau (meubilair), Fotografie, Klaslokaal, Onderwijs, Onderwijzer, Stoel, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Klaslokaal. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Klaslokaal. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Klaslokaal. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 348 722
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden