Verlaten Koeltoren.

van Roman Robroek

- Werkcode: 278 336

Roman Robroek over Verlaten Koeltoren.

Dit is een foto van een verlaten koeltoren die recent nog als decor heeft gediend voor een scene in de bekende Belgische film 'De Premier'. Voor ik deze koeltoren fotografeerde had ik er nog nooit een in het echt, met eigen ogen, van binnen gezien. Inmiddels ben ik erachter dat ze allemaal anders uit zien.
Verlaten Koeltoren. vind je in de categorieën Architectuur, België, De premier, Fabriek, Fotografie, Industrie, Koeltoren, Stilleven, Toren (bouwwerk) en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Koeltoren. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Koeltoren. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Koeltoren. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 278 336
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
139,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden