Verlaten Monument op de Heuvel.

van Roman Robroek

- Werkcode: 219 114

Roman Robroek over Verlaten Monument op de Heuvel.

Dit is een foto van een monument ergens op een heuvel in het mooie Bulgarije. Het object lijkt op een tombe maar is dit dus niet. Ter ere van het 100-jarig bestaan van het dorp waar dit monument staat is dit gebouw opgetrokken. Inmiddels is het monument sterk aan het vervallen en grotendeels gedecoreerd met graffiti, die uit deze foto verwijderd is.
Verlaten Monument op de Heuvel. vind je in de categorieën Beton, Bulgarije, Cirkel, Duisternis, Fotografie, Gedenkteken, Graftombe, Lichtval, Stilleven en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Monument op de Heuvel. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Monument op de Heuvel. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Monument op de Heuvel. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 219 114
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden