Verlaten Muur met Schimmel.

van Roman Robroek

- Werkcode: 238 123

Roman Robroek over Verlaten Muur met Schimmel.

Dit is een foto van een hoek in een zwembad dat onderdeel is van een verlaten hotel. Er groeien planten, mos en schimmel aan de muur en op de vloer. Voor mij een perfecte plek om het verval vast te leggen op foto. De eerste keer heb ik deze hoek gemist, dus ik was blij om hier nog een keer terug te komen en deze hoek te ontdekken.
Verlaten Muur met Schimmel. vind je in de categorieën Architectuur, Beschimmeling, Duitsland, Fotografie, Haardroger, Hotel, Mossen, Stilleven, Urban / Street, Verlaten plekken en Zwembad.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Muur met Schimmel. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Muur met Schimmel. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Muur met Schimmel. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 238 123
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden