Verlaten Oldtimer.

van Roman Robroek

- Werkcode: 363 309

Roman Robroek over Verlaten Oldtimer.

Dit is een foto van een geweldige verlaten auto die ik een tijdje geleden fotografeerde. Het is prachtig hoe het mos het frame overneemt. De auto was op een terrein waar ik ook een enorme wijnkelder vond, die ik je later zal laten zien. Weinig tot geen geschiedenis vond ik er helaas over.
Verlaten Oldtimer. vind je in de categorieën Auto's, Begroeiing, Fotografie, Mossen, Oldtimers, Simca, Transport, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Oldtimer. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Oldtimer. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Oldtimer. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 363 309
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden