Verlaten Paleis met Piano.

van Roman Robroek

- Werkcode: 296 251

Roman Robroek over Verlaten Paleis met Piano.

Dit is een foto die ik heb genomen in een verlaten paleis. Het paleis is gebouwd in de jaren 20 van de 20e eeuw en werd voor het eerst gebruikt als zomerhuis. Het paleis ligt in een mooi park en in het park is een school ongeveer 25 jaar gebouwd na de bouw van het paleis zelf. Helaas heeft het paleis in de jaren 80 in brand gestaan en sindsdien is het aan verval overgelaten. Het paleis en het park zijn genoteerd als monumenten. Desalniettemin is het paleis in een verschrikkelijke staat en wacht op vernietiging of renovatie.
Verlaten Paleis met Piano. vind je in de categorieën Alle Muziekinstrumenten, Architectuur, Fotografie, Gedenkteken, Grandeur Chique, Huis (woning), Paleis, Piano, Polen, Stilleven, Tuin, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Paleis met Piano. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Paleis met Piano. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Paleis met Piano. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 296 251
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden