Verlaten Paleis met Piano.

Verlaten Paleis met Piano. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Paleis met Piano.

van Roman Robroek

Verlaten Paleis met Piano. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 296251
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een foto die ik heb genomen in een verlaten paleis. Het paleis is gebouwd in de jaren 20 van de 20e eeuw en werd voor het eerst gebruikt als zomerhuis. Het paleis ligt in een mooi park en in het park is een school ongeveer 25 jaar gebouwd na de bouw van het paleis zelf. Helaas heeft het paleis in de jaren 80 in brand gestaan en sindsdien is het aan verval overgelaten. Het paleis en het park zijn genoteerd als monumenten. Desalniettemin is het paleis in een verschrikkelijke staat en wacht op vernietiging of renovatie.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken