Verlaten Piano Winkel.

van Roman Robroek

- Werkcode: 293 790

Roman Robroek over Verlaten Piano Winkel.

Dit is een foto van een verlaten piano winkel die ik gevonden heb in Pripyat - Chernobyl. Verspreid door de hele stad ben ik verlaten pianos tegengekomen die allemaal uit deze winkel leken te komen. Ze zien er allemaal het zelfde uit.
Verlaten Piano Winkel. vind je in de categorieën Alle Muziekinstrumenten, Bossen, Fotografie, Muziek, Oekraïne, Piano, Pripjat, Stilleven, Tsjernobyl, Urban / Street, Verlaten plekken en Winkel (zaak).
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Piano Winkel. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Piano Winkel. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Piano Winkel. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 293 790
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden