Verlaten Piano in Hal.

van Roman Robroek

- Werkcode: 380 394

Roman Robroek over Verlaten Piano in Hal.

Deze foto is genomen in een enorm medisch complex. Het grootste deel van het complex is gerenoveerd, wordt momenteel gerenoveerd of is opnieuw geverfd voor een filmopname.

De beste architecten hebben dit complex ontworpen met luxe balkons, gangen en platforms. In het begin was er voldoende ruimte om 600 patiënten te huisvesten (meestal arme en oudere mensen met longtuberculose). Al snel bleek dat er niet genoeg ruimte was en de capaciteit verdubbeld. Patiënten werden op geslacht gescheiden in verschillende gebouwen. Personeelsgebouwen werden ook in aanmerking genomen. Het wasgoed en de keuken bevonden zich bijvoorbeeld in het vrouwelijke gedeelte van het complex en het ketelhuis bevond zich aan het mannelijke gedeelte.
Verlaten Piano in Hal. vind je in de categorieën Alle Muziekinstrumenten, Architectuur, Componist, Deuren, Fotografie, Muziek, Piano, Verlaten plekken en Zuil (bouwkunde).
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Piano in Hal. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten Piano in Hal. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Piano in Hal. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 380 394
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden