Verlaten Piano in Hotel.

van Roman Robroek

- Werkcode: 371 881

Roman Robroek over Verlaten Piano in Hotel.

Deze foto is genomen in een gebouw dat als een hotel fungeerde. Voordat het een hotel werd, was het ook een kuuroord, een rusthuis voor kinderen, een ziekenhuis en een brouwerij. Het gebouw werd ongeveer 200 jaar geleden gebouwd en had veel verschillende eigenaren. In de jaren 50 van de 20e eeuw kocht de stad het gebouw en werd het volledig gerenoveerd. Bijna 15 jaar later verkochten ze het. De laatste eigenaar was een Rus, maar helaas is het gebouw in zwaar verval geraakt. De kamer zoals je die hier ziet, is vernield en bespoten met graffiti. De stad zoekt nu naar en werkt samen met een nieuwe investeerder om het gebouw weer tot leven te brengen.
Verlaten Piano in Hotel. vind je in de categorieën Alle Muziekinstrumenten, Architectuur, Fotografie, Hotel, Muziek, Piano, Podium (verhoging), Stoel, Theater, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Waarom je kiest voor Verlaten Piano in Hotel. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Piano in Hotel. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Piano in Hotel. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 371 881
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden