Verlaten Piano in Hotel.

Verlaten Piano in Hotel. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Piano in Hotel.

van Roman Robroek

Verlaten Piano in Hotel. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 371881

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 87 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is genomen in een gebouw dat als een hotel fungeerde. Voordat het een hotel werd, was het ook een kuuroord, een rusthuis voor kinderen, een ziekenhuis en een brouwerij. Het gebouw werd ongeveer 200 jaar geleden gebouwd en had veel verschillende eigenaren. In de jaren 50 van de 20e eeuw kocht de stad het gebouw en werd het volledig gerenoveerd. Bijna 15 jaar later verkochten ze het. De laatste eigenaar was een Rus, maar helaas is het gebouw in zwaar verval geraakt. De kamer zoals je die hier ziet, is vernield en bespoten met graffiti. De stad zoekt nu naar en werkt samen met een nieuwe investeerder om het gebouw weer tot leven te brengen.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken