Verlaten Piano in Verval.

van Roman Robroek

- Werkcode: 346 339

Roman Robroek over Verlaten Piano in Verval.

Deze foto is genomen in een verlaten villa. De villa staat op de monumentenlijst en is rond de jaren 1930 gebouwd. Het is ontworpen en gebouwd als een huis en een expositieruimte voor een kunstverzameling. Vanwege de vereisten om deze twee functies te combineren, bestaat de villa uit drie 'kubussen' die tegen elkaar zijn geschoven. Het heeft twee verhalen en de binnenarchitectuur ziet er erg interessant uit. Het uiterlijk ziet er echter uit als een betonnen blok.

Hoewel de villa moet worden beschermd vanwege de vermelding als monument, duurt het niet lang voordat deze instort. Het is er verschrikkelijk aan toe.
Verlaten Piano in Verval. vind je in de categorieën Alle Muziekinstrumenten, Amusement, Architectuur, Beschimmeling, Fotografie, Muziek, Piano, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Piano in Verval. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Piano in Verval. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Piano in Verval. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 346 339
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden