Verlaten Piano in Verval.

Verlaten Piano in Verval. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Piano in Verval.

van Roman Robroek

Verlaten Piano in Verval. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 346339

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 9 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 87 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is genomen in een verlaten villa. De villa staat op de monumentenlijst en is rond de jaren 1930 gebouwd. Het is ontworpen en gebouwd als een huis en een expositieruimte voor een kunstverzameling. Vanwege de vereisten om deze twee functies te combineren, bestaat de villa uit drie 'kubussen' die tegen elkaar zijn geschoven. Het heeft twee verhalen en de binnenarchitectuur ziet er erg interessant uit. Het uiterlijk ziet er echter uit als een betonnen blok.

Hoewel de villa moet worden beschermd vanwege de vermelding als monument, duurt het niet lang voordat deze instort. Het is er verschrikkelijk aan toe.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken