Verlaten Restaurant.

van Roman Robroek

- Werkcode: 363 306

Roman Robroek over Verlaten Restaurant.

Deze plaats, die een hotel was, heeft precies het verval waar ik van hou. Er groeiden overal planten en mos. Meubilair was nog binnen, maar stond amper. Het had veel meer te bieden dan verwacht. Voordat ik deze plaats bezocht, sliep ik in een nabijgelegen hotel en de eigenaar van dat hotel vertelde me dat de stad het verlaten hotel absoluut haat omdat het er van buiten vreselijk uitziet.
Verlaten Restaurant. vind je in de categorieën Architectuur, Cafés / Restaurants, Fotografie, Hotel, Meubilair, Stoel, Tafel (meubilair), Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Restaurant. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Restaurant. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Restaurant. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 363 306
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden