Verlaten Serre.

van Roman Robroek

- Werkcode: 363 308

Roman Robroek over Verlaten Serre.

Deze foto wordt genomen in de serre van een mooi verlaten kasteel. Er waren veel piano's in het kasteel die nu veilig ergens zijn opgeborgen terwijl renovaties de neiging hebben om te beginnen. Er is nog niet veel vooruitgang geboekt, maar ik weet zeker dat het uiteindelijk zal aflopen. Mensen hebben geweldige plannen met deze geweldige plek.
Verlaten Serre. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Frame (constructie), Kas (gebouw), Kastelen, Serre (bouwwerk), Urban / Street, Verlaten plekken en Zon.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Serre. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Serre. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Serre. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 363 308
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden