Verlaten Serre in Verval.

Verlaten Serre in Verval. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Serre in Verval. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 386426
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een foto genomen in de serre van een mooie verlaten villa. De villa is aan het einde van de 19e eeuw als huwelijksgeschenk gebouwd. De architect gebruikte zijn typische neorenaissance stijl door het hele gebouw. Een belangrijk onderwerp van het gebouw is dat alle uitzichten vanuit de ramen van het gebouw dezelfde waardigheid moesten hebben. Daarom kreeg het omliggende park ook veel aandacht.

Vanwege de snelle gezinsuitbreiding raakte het gebouw al snel vol en moest het worden uitgebreid. Dit gebeurde een paar jaar na de eerste bouw, hoogstwaarschijnlijk door een andere architect.

De architectuur van de serre en de villa was zeer indrukwekkend en ik hield ervan de gebouwen te verkennen.

Over Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken