Verlaten Slaapkamer.

van Roman Robroek

- Werkcode: 363 668

Roman Robroek over Verlaten Slaapkamer.

Dit is een foto van een van de slaapkamers in een verlaten kasteel. Het kasteel is gebouwd in de 18e eeuw. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werd het kasteel bezet door Duitsers en het werd beschadigd door bombardementen. Na de Wereldoorlog werd het kasteel gerestaureerd. Aan het einde van de 20e eeuw werd het kasteel verlaten en zijn huidige staat is erg slecht.
Verlaten Slaapkamer. vind je in de categorieën Antiek, Architectuur, Fotografie, Huis (woning), Kastelen, Matras, Slaapkamer, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Slaapkamer. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Slaapkamer. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Slaapkamer. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 363 668
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
143,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden