Verlaten Stoelen en Lippen.

van Roman Robroek

- Werkcode: 369 870

Roman Robroek over Verlaten Stoelen en Lippen.

Deze foto is genomen in een kamer in een voormalige kliniek. De kliniek was bekend omdat het is gebouwd in een gebied met veel radon in het water. In kleine doses heeft radon zogenaamd een helende werking op het lichaam.

Ik heb deze locatie twee keer bezocht en het verschil was dag en nacht. Verval was hevig ingetreden en veel meer van het gebouw is beschadigd of vernield. De lippen in deze foto waren er niet toen ik de eerste keer het gebouw bezocht.
Verlaten Stoelen en Lippen. vind je in de categorieën Architectuur, Beschimmeling, Fotografie, Graffiti, Lip, Mond (orgaan), Stoel, Urban / Street, Verlaten plekken en Ziekenhuis.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Waarom je kiest voor Verlaten Stoelen en Lippen. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Stoelen en Lippen. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Stoelen en Lippen. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 369 870
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden