Verlaten Stoelen en Lippen.

Verlaten Stoelen en Lippen. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Stoelen en Lippen.

van Roman Robroek

Verlaten Stoelen en Lippen. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 369870

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 87 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto is genomen in een kamer in een voormalige kliniek. De kliniek was bekend omdat het is gebouwd in een gebied met veel radon in het water. In kleine doses heeft radon zogenaamd een helende werking op het lichaam.

Ik heb deze locatie twee keer bezocht en het verschil was dag en nacht. Verval was hevig ingetreden en veel meer van het gebouw is beschadigd of vernield. De lippen in deze foto waren er niet toen ik de eerste keer het gebouw bezocht.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken