Verlaten Synagoge.

van Roman Robroek

- Werkcode: 217 313

Roman Robroek over Verlaten Synagoge.

Dit is een foto van het interieur van een verlaten synagoge in Roemenië. De foto heb ik gemaakt op een heerlijk zonnige dag en je ziet nog een beetje van de mooie blauwe lucht boven in beeld. Het dak van de synagoge is ingestort en het gebouw zelf staat nog maar net recht. Bijzonder om te zien en blij om vast te kunnen leggen.
Verlaten Synagoge. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Religie, Roemenië, Stilleven, Synagoge, Verlaten plekken en Zon.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Waarom je kiest voor Verlaten Synagoge. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Synagoge. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Synagoge. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 217 313
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden