Verlaten Theater.

van Roman Robroek

- Werkcode: 295 856

Roman Robroek over Verlaten Theater.

Dit is een foto van een verlaten theater. Het is vrij groot en het heeft deze mooie zachte kleur. De vloer was hier en daar erg slecht, dus ik was bang om te verplaatsen. Als ik het goed herinner, en ik zou een paar stappen terug zetten, zou ik naar beneden vallen.
Verlaten Theater. vind je in de categorieën Balzaal, Fotografie, Leeftijd, Podium (verhoging), Stilleven, Theater, Uitvoering, Urban / Street, Verlaten plekken en zachtheid.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Theater. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Theater. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Theater. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 295 856
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden