Verlaten Theater.

van Roman Robroek

- Werkcode: 348 354

Roman Robroek over Verlaten Theater.

Dit is een foto van een mooi, maar donker, verlaten theater in Italië. De rode gordijnen bij het podium trekken de aandacht, terwijl de muur schilderingen boven de deur en het raam aan de rechterkant ook interessant om te zien zijn. Het theater ligt er al vele jaren verlaten bij.
Verlaten Theater. vind je in de categorieën Architectuur, Bioscoop, Fotografie, Podium (verhoging), Stoel, Theater, Urban / Street en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Waarom je kiest voor Verlaten Theater. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Verlaten Theater. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Theater. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 348 354
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden