Verlaten Theater in Verval.

Verlaten Theater in Verval. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Theater in Verval.

van Roman Robroek

Verlaten Theater in Verval. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 821847
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Dit is een foto van een verlaten theater in hevig verval.

Abchazië bestaat niet voor iedereen. Dit betekent dat het een de facto staat en slechts gedeeltelijk erkende republiek is. In 1999 verklaarde Abchazië zich onafhankelijk van Georgië. 5 landen in de wereld (leden van de Verenigde Naties; Rusland, Syrië, Nicaragua, Venezuela en Nauru) erkennen Abchazië. Alle andere landen (ook leden van de Verenigde Naties) beschouwen Abchazië juridisch als een onderdeel van Georgië. Abchazië ligt tussen Georgië en Rusland en heeft ongeveer 250.000 inwoners.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken