Verlaten Trap in Kasteel.

van Roman Robroek

- Werkcode: 286 090

Roman Robroek over Verlaten Trap in Kasteel.

Dit is een foto van een mooie trap in een verlaten kasteel dat in de 17e eeuw is gebouwd. Het is eigenlijk gebouwd op een middeleeuwse vesting. Het kasteel heeft verschillende doeleinden gehad. Kinderen hebben hier vakantie gevierd, het is een spa en zelfs een centrum voor drugsverslaafden geweest. Ongeveer 20 jaar geleden werd het verlaten.

Een bezoek aan deze plek was een heerlijk avontuur. Het regende, we moesten door grasvelden lopen en glibberige stenen opklimmen.
Verlaten Trap in Kasteel. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Huis (woning), Interieur (terminologie), Kastelen, Loper (vloerbedekking), Stilleven, Trappen, Treden en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten Trap in Kasteel. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten Trap in Kasteel. van Roman Robroek

Koop de foto Verlaten Trap in Kasteel. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 286 090
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden