Verlaten Trap in Kasteel.

Verlaten Trap in Kasteel. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Verlaten Trap in Kasteel.

van Roman Robroek

Verlaten Trap in Kasteel. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 286090
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Dit is een foto van een mooie trap in een verlaten kasteel dat in de 17e eeuw is gebouwd. Het is eigenlijk gebouwd op een middeleeuwse vesting. Het kasteel heeft verschillende doeleinden gehad. Kinderen hebben hier vakantie gevierd, het is een spa en zelfs een centrum voor drugsverslaafden geweest. Ongeveer 20 jaar geleden werd het verlaten.

Een bezoek aan deze plek was een heerlijk avontuur. Het regende, we moesten door grasvelden lopen en glibberige stenen opklimmen.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken